Per 1 juni weer geopend!

Met een nieuwe kaart

Beste gasten van Burgerzaken,

Allereerst bedankt voor alle steun en lieve reacties op de social media. Na regen komt zonneschijn, wij zien er dan ook enorm naar uit om u weer te mogen begroeten in BurgerZaken. Om alles in goede banen te leiden zullen wij ons gaan houden aan alle voorschriften en hebben we binnen ons team gezorgd voor duidelijke maatregelen. De tafels staan uiteraard ruim uit elkaar, meer dan 1,5 meter. Dit betekent dan ook dat we binnen een beperkt aantal tafels ter beschikking hebben. Graag vragen we u, zoals ook gemeld tijdens de persconferentie, om te reserveren voor uw bezoek.

Tussen 10 tot 12 uur
koffie, thee, ontbijt en taartjes

Tussen 12 en 15 uur ~ Lunch
u kunt uitsluitend voor lunch reserveren

Tussen 15 en 17 uur ~ Borrel

Tussen 17 en 21 uur ~ Diner
u kunt uitsluitend voor diner reserveren

Zoals u ziet is het tijdens lunch en diner uitsluitend mogelijk om voor het eten te reserveren en dus niet voor bijvoorbeeld alleen een drankje. We hopen op uw begrip hiervoor. Tussen deze momenten door bent u uiteraard, wel op reservering van harte welkom voor een kop koffie met taart, borrel, drankje en klein hapje etc. We zullen u bij de deur verwelkomen en u naar uw tafel begeleiden.

Graag tot spoedig bij Burgerzaken. Alles is blinkend schoon en we hebben speciaal voor de heropening gezorgd voor een nieuwe, zomerse menukaart vol met heerlijke gerechten. Een 3 gangen menu is 29,50, hierbij kunt u kiezen uit alle gerechten van de kaart!

Bekijk ook eens ons artikel op inbuurt.nl over onze aanpak!

See you Soon!
Team BurgerZaken.

Reserveer hier uw tafel

Reserveren.

Terug naar pagina