Hugo de Groot.

Echte Bakkersgilde.
Hugo de Groot Bakker, al sinds 1924 een begrip in Oegstgeest en omstreken.
Wij bakken elke dag vers op ambachtelijke wijze en met passie ons brood en banket.
Specialist in desembrood met de smaak van vroeger.
Hugo de Groot Eigenaar Hugo de Groot Bakkers

Noordman Wijnimport

Gecertificeerd wijnhandelaar
Noordman Wijnimport is een in 1934 in Epernay in Frankrijk opgerichte, volledige zelfstandige wijn-groothandel. In 2006 is Noordman Wijnimport overgenomen door Frans Kleijs en Adrie Spies en verhuisde alles naar de Flevoweg 17 in Leiden (Industrie terrein Merenwijk).

Ons assortiment is breed en biedt voor ieder wat wils: van zeer betaalbare wijnen tot exclusieve kelderschatten, van klassieke stijl tot vin naturel, en van oude tot nieuwe wereld. Ook vindt u veel biologische wijnen in ons assortiment. Wij zijn gecertificeerd als KVNW register wijnhandelaar.
Adrie Spies ​Noordman Wijnimport

Fromagerie Bon

exclusieve selectie kazen
Bienvenue chez Fromagerie Bon! Met veel passie voor Frankrijk, (wereldwijde) kazen en wijnen help ik u graag verder in mijn kaas en delicatessenwinkel gevestigd in Leiden. Wij bieden u de meest exclusieve selectie van (wereld) kazen, huisgemaakte patés en terrines. Ook kunnen wij u adviseren over bijpassende dranken en andere heerlijke producten.

U kunt bij Fromagerie Bon ook terecht voor proeverijen met allerlei buitenlandse kazen, worsten en huisgemaakte patés en terrines. Ik zie u graag terug in de gezelligste kaaswinkel van Leiden. à bientôt Joris Dieker.
Joris Dieker Fromagerie Bon

Karel's Bio friet

Puur & eerlijk
Karels Bio Friet wordt gerund door Hans van der Reijden. Een Leidse horecaondernemer pur sang. En daarom bij velen geen onbekende. Al jaren stond hij achter het fornuis van prima restaurants. Een gedreven kok met veel plezier in zijn werk.
Met de beste producten bereidt hij op een verantwoorde manier een heerlijke maaltijd. Dat is de werkwijze van Hans. Deze gedrevenheid, passie en eerlijke producten maken samen "Karels Bio Friet".

Karels Bio Friet staat voor puur en eerlijk. Van de biologische aardappel en de snacks tot aan de huisgemaakte mayonaise. Onze aardappels bakken wij met schil en in biologische zonnebloem-olie. En dat proef je!
Hans van der Reijden Karel's Bio Friet

Gulpener

De Vrije Brouwer
Als onafhankelijke familiebrouwerij genieten we al sinds 1825 van onze vrijheid. De vrijheid om onze eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid ervaren wij al 8 generaties en dat proef je terug in onze 16 speciaalbieren.

Uitgesproken omdat we vrij zijn. Vrij omdat we een onafhankelijke familiebrouwerij zijn. Vrij om onze eigen koers te varen. Vrij om te doen wat goed voelt. Daarom noemen wij onszelf ‘De Vrije Brouwer’.
Jan Paul Rutten Gulpener

Wist je dat?

Leer ons kennen

Reserveren.

Wij ontvangen u graag bij BurgerZaken, reserveren is mogelijk voor ontbijt, lunch en diner. Voor koffie of borrel kunt u binnen lopen, reserveren is hiervoor NIET mogelijk.

Terug naar pagina