Hugo de Groot.

Echte Bakkersgilde.
Hugo de Groot Bakker, al sinds 1924 een begrip in Oegstgeest en omstreken.
Wij bakken elke dag vers op ambachtelijke wijze en met passie ons brood en banket.
Specialist in desembrood met de smaak van vroeger.
Hugo de Groot Eigenaar Hugo de Groot Bakkers

Slagerij hartekamp.

Ambacht & verantwoord
Onze passie is vlees en daarom werken wij alleen met verantwoord vers vlees. Op de boerderij in Woubrugge zoeken wij zelf ons rundvee uit en nadat het geslacht is, benen wij het zelf uit. Wij verkopen Tante Door kip, 100% Hollandse kip met diervriendelijke opgroei. Ons varkensvlees kopen wij bij een vleesproducent die gecertificeerd partner is van Keten Duurzaam Varkensvlees.

Als een van de weinige slagers hebben wij een eigen worstmakerij, waar wij diverse worstsoorten maken. Onze gekookte en rauwe metworst wordt op traditionele wijze gerookt in een houtgestookte rookkast. Om alle smaken volledig tot zijn recht te laten komen, gebruiken wij alleen verse producten.
Gerard Haverkamp Eigenaar Slagerij Hartekamp

Rungis

Passie voor groente en fruit!​
Rungis signaleert gastronomische trends. We kiezen ervoor om werkelijk voor elk van de bijna 4000 producten die we voeren de beste producenten te zoeken.

Seizoen x Streek = Smaak
Wie dicht bij de natuur staat en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit. Er bestaan vijf unieke seizoenen met groente, fruit en kruiden die authentiek zijn voor dat jaargetijde. Rungis kent vijf seizoenen in aardappelen, groenten en fruit namelijk lente, voorzomer, zomer,
herfst en winter.
Gert Jan Zonneveld Piek oprichter van Rungis

Karel's Bio friet

Puur & eerlijk
Karels Bio Friet wordt gerund door Hans van der Reijden. Een Leidse horecaondernemer pur sang. En daarom bij velen geen onbekende. Al jaren stond hij achter het fornuis van prima restaurants. Een gedreven kok met veel plezier in zijn werk.
Met de beste producten bereidt hij op een verantwoorde manier een heerlijke maaltijd. Dat is de werkwijze van Hans. Deze gedrevenheid, passie en eerlijke producten maken samen "Karels Bio Friet".

Karels Bio Friet staat voor puur en eerlijk. Van de biologische aardappel en de snacks tot aan de huisgemaakte mayonaise. Onze aardappels bakken wij met schil en in biologische zonnebloem-olie. En dat proef je!
Hans van der Reijden Karel's Bio Friet

Wist je dat?

Leer ons kennen

Reserveren.

Terug naar pagina